Partners

 HET MEDISCH CENTRUM  https://www.medischcentrumternat.be/

Het medisch centrum heeft als doel alle facetten van zorg rond de patiënt te verzamelen.

Van preventie over acute zorg naar chronische zorg.

De volledige eerste lijn (huisartsen, verpleegkundigen, psychologen, kinesisten, diëtist, , podoloog) samen met specialisten ( cardiologie, pneumologie, neurologie, endocrinologie, kno,...) goed onderbouwde psychotherapeutische trajecten en medisch begeleid sporten en fitness zorgen ervoor dat:

- De patiënt langer gezond blijft met minder medicatie.

- De patiënt makkelijker toegang krijgt tot de zorg voor hem noodzakelijk

- De patiënt samen met zijn huisarts als coach de keuze kan maken uit het menu van zorg dat het best bij hem past

- De sporter perfect begeleid wordt in alle facetten van het sporten van voedingsadvies tot trainingschema , van inspanningstesten tot persoonlijke coach

- De zorgverleners elkaar versterken tot een hogere kwaliteit van zorg maar tegelijk tot een grotere eigen levenskwaliteit .

 
 

  

EVENT GSCARS https://www.event-gscars.be/

Voor uw privé-evenementen. Bruiloft, huwelijksverjaardag, verjaardag, doop, communie, voor een avondje, om naar het restaurant te gaan. Privébegeleiding op volledige discretie.
Gepersonaliseerde service voor transport naar luchthavens en stations (maximum 3 personen, bagages inbegrepen).

Beschikbaarheid voor professionele evenementen van uw bedrijf. Zoals het vergezellen van uw VIP klanten (shuttle) tussen parking, bedrijf, luchthaven, station, restaurant, seminaris, enz... Vervoerder, parkeerbeheer service, verwelkoming en receptie van de klanten.

Aarzel niet om beroep op ons te doen voor al onze gepersonaliseerde diensten om u te vergezellen in alle omstandigheden. Offerte en beschikbaarheid op aanvraag en overeenkomstig met uw verwachtingen.